25.7.10

LEUGENS ZIJN SLECHT

En toch kan ik het soms niet laten om de avond van heerlijke leugens te voorzien. Niet alleen is het vermakelijk, maar je acting skills profiteren er ook van. En aangezien mijn acting skills uitermate brilliant zijn, ben ik een verdomd goede leugenaar (iets om heel erg trots op te zijn)


Natuurlijk brengt deze eigenaardige hobby veel taferelen met zich mee. Vaak onstaat er een soort concurrentie tussen mijn kudde vrienden en ik, met als gevolg dat er de mooiste leugens uit ons mond komt dwarrelen. En als je eenmaal het juiste ritme hebt gevonden garandeer ik je dat je die Ierse kannenkijker heus wel kan wijsmaken dat je zojuist bent verkocht aan Real Madrid. Wat mijn goede vriend Stefario heeft gedaan tijdens ons 5 daagse trip naar Ierland.


Het begon met een prachtig bedenksel dat hij de neef van Ryan Babel was. Al die ieren uit hun dak natuurlijk. Vervolgens vond meneer het nodig om er even bij te vermelden dat ook hij een voetballer was. En niet zo maar een, de toekomstige verdediger van Real Madrid. Juist.. Enkele seconden later stond Stefario anekdotes uit zijn denkbeeldige voetbalcarriere te vertellen aan een stuk of 20 Ieren. Mooi voorbeeld van wat er met je improvisatiekunsten gebeurt als je het combineert met (in dit geval) te veel guinness.


Mijn acteerkunsten zijn wat meer bescheiden dan die van Stefario. Zo hebben ik Lucy bepaalde personages die meerdere malen hun rentree maken. Bijvoorbeeld, de twee 19-jarige russische studentes uit moskou. Die meestal Journalistiek studeren, maar in een spontane bui heb ik verzonnen dat Olga nu toch voor een studie medicijnen heeft gekozen. Buiten Olga en Oxana, gaan ik en Lucy ook geregeld als twee lesbiennes door het leven. De voornamelijkste reden dat we dat doen, is om gemakkelijk en op en degelijke manier van het mannelijk schoon af te komen. Zo nu en dan moet een van ons optreden als de jaloerse helft van het stel dan komt lucy opeens furieus naar de bar gelopen om meneer even duidelijk te maken dat ik haar 'girlfriend' ben.


De geloofwaardigheid van enkele verzinsels verpesten we vaak hevig door op een frappante manier russisch te praten. Zo heeft het eerder wat weg van simstaal gecombineerd met arabisch en duits. En zoals we allen weten lijdt ik aan een speciale vorm van vergeetachtigheid dus zo nu en dan vergeet ik mijn personage, met als gevolg dat Lucy iedereen moet gaan wijsmaken dat ik niet helemaal 100% ben. Om het nog even helemaal aangenaam te maken verzint ze er wat dingen bij zodat ik voor schut sta, maar maakt niet uit. Ik heb tijdens onze busrit de hele meute laten denken dat Lucy een zware junk was, die ook mij van drugs voorziet. Buiten dat zorg ik er atijd voor dat ik Lucy voorstel aan vreemde, waardoor ik een naam en studie naar keus kan verzinnen voor mevrouw.


Hoe dan ook. Ik zou het even willen afsluiten met de mededeling dat liegen niet goed is, en dat je het ook vooral niet moet doen.


Oke, grap. Het is vet vermakelijk, maar doe het gelieve alleen voor de fun. En sorry voor alle onwetende personen die ik naar de cockring heb gestuurd in plaats van de paradiso.