15.9.10

lichtelijke irritaties.

 • personen die te veel tijd steken in het maken van eigenaardige emoticons. emoticons die niet bestaan. 
 • mijn moeder op facebook (sorry moederlief)
 • ▲  Dit is heel kut. 
 • Mensen die overmatig gebruik maken van het petruskruis (omgekeerd kruis) als teken van satanisme en het idee hebben tegen de bijbel in te gaan terwijl satan een Bijbels figuur is. Kneus.
 • Het idee dat mijn computer zojuist een rode lijn onder het woord petruskruis heeft geplaatst. Nee, dat is niet fout. 
 • die jongelui die opeens hebben besloten dat ze fotograaf zijn. Mooi hoor die foto's van je bloembak, die van je voeten vind ik ook erg origineel. Sorry, maar scherpstellen kunnen we allemaal.
 • Taylor Swift. Wat een slaapverwekkend kind. Vorig jaar kwam Kanye West net op tijd het podium op. anders was ik ongetwijfeld in slaap gesukkeld. Dit jaar heb ik met veel moeite het optreden moeten doorstaan. Gelukkig won het geen prijzen 
 • De klanten van Tycho. Tycho is de collega van mijn zusterlief in de tattooshop en geloof me zo nu en dan komt er wat binnen gewandeld. Zo hebben we mijn lieftallige dame waarvan ik geen naam noem die altijd erg vermakelijk met haar grote voorgevel de shop in komt glijden. Een loopse teef met een hersencapaciteit van hooguit 1%. Buiten dat nog enkele merkwaardige figuren die na twee visitaties van mening zijn dat Tycho hun beste vriend is. 
 • Mensen die mij proberen wijs te maken dat ze mcdonalds niet lekker vinden. Yeah right
 • Albert Verlinde die een wanhopige poging doet om grappig te zijn. 
 • Bepaalde onderwerpen die bij Hart van Nederland worden besproken. Erg leuk hoor, dat Klaar en Cato een corpulente slak in de achtertuin van Ome Hans hebben gevonden. Die ze vervolgens op het schoolplein hebben begraven met heel groep 6. 


En voor deze ene keer houd ik het even kort dus sluit ik af met een van de grootste irritaties op dit ogenblik.

 • Het idee dat ik morgen weer een dag mag gaan doorbrengen op het Joke Smit. Joke Smit, de school waarbij ik op dag 1 al een depressie zag aankomen. Van 11 uur in de vroege morgen tot 4 uur in de middag heb ik mij eenzaam en vernederd moeten voelen. Elke leerkracht op die school heeft een gedragsprobleem, aangezien ik de eerste 5 minuten alleen maar werd aangestaard waarna ik plots de kamer werd uitgestuurd. Eenmaal buiten werd ik opgepikt door een ander eigenaardig persoon die mij naar een kamer begeleide. Daar begon het al, de vraag of ik de dochter van Meneer Schiffmacher was. Nadat ik antwoord had gegeven werd ik onverwachts achter gelaten in het lokaal. Enkele minuten later zag ik drie vreemde hoofden door het raampje van de deur gluren. 'Ik ben de dochter van die dikke tattooman aan het inschrijven, leuk he?' 'Oh echt?'. Toen ze eenmaal door hadden dat ik gewoon door het raampje alles kon zien sloegen ze op de vlucht. Even later kwam meneer van het Joke Smit weer terug om vakken met me uit te kiezen. Ik was vastberaden maar 2 vakken te kiezen, maar nee meneer was zo enthousiast over spaans elementair dat ik het woord elementair na 17 keer gehoord te hebben niet meer aankon. Dat woord in combinatie met zijn lippen die zichzelf bij elk woord opnieuw voorzagen van wit speeksel. Uit wanhoop koos ik dan toch spaans, met als gevolg dat ik nu al 4 lessen heb gemist. Dus de tijd is nu toch echt aangebroken, ik zal morgen een gehele les duits moeten ervaren. 


Help me. 

Alstublieft.