29.11.10

Slechter dan slecht.Behalve goede muziek bestaat mijn itunes bibliotheek ook uit verschrikkelijke liederen. Dat heb ik bewezen met deze blog en natuurlijk deel 2 daarvan. Maar wat blijkt, ik ben niet de enige die stiekem geniet van die chansons. Vandaar dat ik het een stap verder ga nemen. Hier volgt een kleine lijst (jawel, alweer) van de liederen die een plek in mijn itunes bibliotheek hebben bemachtigd, waarbij ik mezelf moet uitleggen. Het is moeilijk, maar het moet gebeuren. 

Artist for Haiti - We Are The World For Haiti. En de reden waarom deze chanson er tussen staat maakt het volgens mij nog erger. Namelijk, omdat ik Justin Bieber zijn deelname aan het lied erg vermakelijk vind. 

Black Eyed Peas - Rock That Body. 'rock that body, come on, come on, rock that body'  Ik krijg een gevoel van vreugde bij dat stuk. De reden is waarschijnlijk doordat het herkenbaar is, wat het lied eigenlijk alleen maar slechter maakt. 

Blof - Dansen Aan Zee. Ik ben een tegenstander van nederlandstalige muziek, maar ik had eens keer een educatief avondje op de bank (waarschijnlijk was ik in een emotionele bui) En toen werd er rondgerold op dit lied tijdens So you think you can dance dance dance dance. Sindsdien heeft het zijn intrede gemaakt. (ik moet wel toegeven dat voordat er gezongen wordt, er alweer een andere chanson op staat) 

Blue - Breathe Easy. Dit is gewoon jeugdsentiment. Lekker huilen voor het slapen gaan. 

Brace - Vraag Jezelf Eens Af. Weer een kwestie van jeugdsentiment. Doet me denken aan de 1e van de middelbare school (deze smoes geldt ook voor de andere twee Brace chansons die zich bevinden in mijn itunes bibliotheek) Ik kan alleen niet uitleggen hoe 1 van die liederen op nummer 11 van mijn 25 meest afgespeelde lijst staat. 

Daniel Bedingfield - If You're Not The One. Heeft vorige week zijn intrede gemaakt. Herondekt nadat het werd gezongen in een aflevering van Skins. Mijn emotionele wederhelft kwam naar boven en toen kon ik het niet laten om het te downloaden. 

Esmee Denters - Casanova. Omdat Justin Timberlake het refrein zingt. En ik moet mijn husband steunen door dik en dun

Jesse Mccartney - Just So You Know. niet de enige Jmac chansons die in mijn itunes staat. ik heb er namelijk nog een stuk of 12 meer. Vroegah was ik namelijk een echte disney channel aanhanger en in mijn weg naar het volwassen worden heb ik enkele liederen meegenomen. 

JoJo - Anything De smoes jeugdsentiment kan ik niet meer gebruiken aangezien het lied pas 3 jaren oud is. Dus ik zal iets anders moeten verzinnen. Ik geef de schuld aan het intro lied. Toto met Africa is namelijk wel een knaller waar ik me niet voor hoef te schamen. 

Justin Bieber - Baby. Hoe ga ik mezelf uitleggen. 1 chansons is al erg genoeg, maar het feit dat ik 7 chansons van de biebster heb (en ook luister) zegt genoeg. Het gaat slecht, zelfs zo slecht dat op nummer 19 van mijn 25 meest afgespeelde somebody to love staat. De enige reden die ik kan bedenken is dat mijn inner child (Met liefde voor Disney Channel) naar boven is gekomen. 

Katy Perry - Teenage Dream. Zo zie je maar weer dat het bergafwaarts met me gaat. Dit komt waarschijnlijk doordat ik 1 bepaalde zin vermakelijk vind en dan krijg je het nummer in je kop. Zing het zeven keren mee en je gaat er hevig in geloven dat het een leuk lied is. 

Leona Lewis - Bleeding Love. Ik geef weer de schuld aan So you think you can dance dance dance. Gewoon omdat ik niks anders kan verzinnen. 


En we sluiten af met misschien nog wel de ergste.. 


Yes-R ft. Brace- Mammie. Is het heel dom als ik de schuld geef aan de violen in het lied? want buiten dat kan ik niet echt een reden verzinnen. Misschien is het omdat ik stiekem fan ben van Brace, maar het nog niet door heb. 


Zo. Het is eruit. Waarschijnlijk kijkt de helft van mijn vriendengroep nu heel anders naar me, maar ik ben tenminste eerlijk.(In tegenstelling tot bijna 60% van mijn leefomgeving.)