8.4.11Ik verveel me de tering, ik kan niet slapen en ik ben totaal inspiratie loos. Ik heb ook niet echt een verschrikkelijk bruisend leven gehad de afgelopen tijd (of beter gezegd, het afgelopen jaar) Het enige productieve wat heeft plaatsgevonden waren 4 dagen latte's maken en 6 lesuren op het Joke Smit. En de enige hoogtepunten waren de dagen die ik doorbracht met mijn kameraden, maar ook die kregen vaak de volle laag als mijn passief-agressieve persoonlijkheid zijn intrede maakte. 

Dus geen verhalen voor in de kroeg over 40 jaar, of wijze lessen voor mijn hoogstwaarschijnlijk roodharige koters. Alleen maar anekdotes over hoe moeders de hele dag op de bank lag te slapen en letterlijk niks heeft geleerd, behalve dat Amerikaanse tiener series behoorlijk deprimerend zijn. Heb namelijk elke serie van het CW network af moeten ronden met een gebroken hart. 

Gelukkig heb ik meerdere hobby's ontwikkeld, zoals rondstruinen op Amazon.com om te kijken wat personen bij een Eminem CD kochten, of online documentaires kijken waardoor ik nu alles weet over Amerikaanse schoolshootings en mass suicides. Ook heb ik mezelf gespecialiseerd in het schoonmaken van mijn toetsenbord, waardoor ik het verdomd leuk ben gaan vinden (ga ik zo maar even doen) en ten slotte heb ik mezelf beziggehouden met het perfect ordenen van mijn itunes bibliotheek, die het laatst heeft begeven waardoor ik bij elke blik op mijn afspeellijst last krijg van lichte stuiptrekkingen. 

Kortom, 


Tijd voor een baan en Mcdonalds.