13.4.11

Hidden Gems of La la land


In Juni gaat de hele kudde naar Los Angeles en ik heb besloten dat ik daarbij hoor, maar zoals velen weten ben ik nog altijd werkloos dus het geld stroomt niet echt binnen nee.. Gelukkig wilt vaders zijn kind belonen met een ticket naar LA.(Als je dit leest, ik wil mee)

Jammer genoeg kan ik niet bepaald de hort op gaan, of een biertje nuttigen op het terras dus moet ik mijn intellectuele alter ego naar boven halen. Musea bezoeken, zwarte koffie drinken bij het plaatselijke koffie tentje (vooral niet bij de Starbucks) en met een goed boek genieten van het weer. Maar ja, welke memorabele plekken moet ik bezoeken die memorabel genoeg zijn voor minstens 4 nonchalante foto's van mij en de omgeving.

Ergens ving een energieveld mijn vraag op en besloot het naar mijn inbox te versturen, namelijk een filmpje over een de actrice Odette Annabelle die als stripper schitterd in 'Group Sex', en wordt vermoord door aliens in 'Cloverfield' (wife material dus) Hoe dan ook in het filmpje laat madam even zien wat er ,behalve bij elke ster op de Walk of Fame een foto maken, te doen is in LA.

De Artfags die proud owner van een camera zijn gaan bijvoorbeeld het dak van het Rosslyn hotel in downtown LA geweldig vinden, daar kan je namelijk.. zitten en kijken enzo (ik heb moeite met uitleggen wat daar leuk aan is, maar dat mot je kunnen begrijpen) Verder neemt mevrouw een bezoek aan mijn toekomstige huis in Malibu, ontworpen door Frank Lloyd Wright. Het is dus eigenlijk een kort maar krachtige documentaire, met een miniatuur klein beetje sluikreclame van het schoenenmerk Palladium.(die het ten slotte heeft gemaakt)