3.11.11

Verwachtingen en Realiteit.Mijn verwachting van kerst: 


Met mijn innerlijke kring kerst chansons zingen voor de buren terwijl een achtergrond muziekje afspeelt wanneer het eerste sneeuw valt. Waarna we compleet gekleed in kerst kledij bij de haard Glühwein drinken nadat we net een culinair maal naar binnen hebben gewerkt. Aan het eind van de avond wellicht hints spelen met het eventueel ontstaan van nieuwe koppels binnen de groep. En ten slotte, Lachend de deur uit richting Leidse om te gaan schaatsen. (De schaatsbaan die toevallig niet is belagen met Woolrich koters)

Realiteit: 


Een poging doen tot het meezingen van de Destiny's Child kerst hit, tot op grote irritatie van de buren. Vervolgens als enige gekleed in een verschrikkelijk kerst trui een poging doen tot het aansteken van kaarsen. Nadat ik mezelf heb verwend op McDonalds en Pilsener. En dit allen om uiteindelijk in slaap te vallen op de bank.


Mijn verwachting van Halloween:Er drop dead gorgeous uitzien in mijn frappante, maar toch elegante outfit. Uitgaan in een club die belagen is met allerlei originele kostuums. Een man verkleed als Spiderman in de armen sluiten om in de verre toekomst mee te trouwen.


Realiteit: 
Er drop dead uitzien (Vergeet gorgeous) in mijn non-interessante outfit. Uitgaan in een club waarbij ik vrijwel de enige ben die moeite heeft gedaan om zich niet als mislukte Kat te verkleden. En Mannelijk schoon aantreffen die zich, of allen als Sloddervos member hebben gekleed, of als zichzelf.


Mijn verwachting van 'Inception': 
Life changing Film van de eeuw waarbij ik totaal gedesoriënteerd de bioscoop uit kom lopen.


Realiteit: 


Gaar


Mijn verwachting van 'Justin Bieber: Never Say Never':


béétje overdreven.


Realiteit: 


Janken terwijl ik mezelf transformeerde in een Belieber.

Verwachting van het andere geslacht: 


Zwaar getatoeëerde Engelsmannen met het uiterlijk van een jonge god. Pharrell lookalikes die Engelse literatuur studeren terwijl ze Whiskey zonder ijs drinken. En Intelligente manspersonen met moeilijke jeugd die surfend hun tijd doorbrengen aan de kust van Californië.

Realiteit: 


Onverstaanbare Ierse chavs met slecht gebit en acne die in hen tienertijd een tribal hebben laten zetten. Craig David lookalikes die Baco drinken en iets 'makkelijks' studeren. En manspersonen die zichzelf zijn kwijtgeraakt op de wallen en dus Shag rokend hun tijd doorbrengen in de Korsakoff.

Ten slotte.

Verwachting van de tweede kamer:

Een teleurstelling

Realiteit: 


Een teleurstelling