29.12.11

Het jaar 2011


Ik ging het jaar in met een immense haat voor de mens, en ik ben tot de conclusie gekomen dat die er altijd zal zijn. Wel had ik mezelf voorgenomen geen Negative Nancy meer te zijn en dat is aardig gelukt, zo heb ik dit jaar maar 1 vriend verbannen uit mijn innerlijke kring. Een hele vooruit gang aangezien ik ze vorig jaar met partners en al de deur uit heb gestuurd.


Ook ben ik meer gaan reizen.. Op vader zijn kosten tevergeefs, maar de ouwe heer investeert graag in zijn dochters 'algemene kennis'. Dus heb ik mijn zomer gespendeerd in Los Angeles, Praag en Brussel. Los Angeles, waar ik met trots de grondwet meerdere keren heb verbroken door het nuttigen van Vodka. Praag, waar ik met een blessure letterlijk door de straten heb gesprint om een Situation lookalike te lozen. En Brussel, waar ik mijn beste aankoop dit jaar heb gemaakt. Een Justin Bieber shirt.

Mijn slechtste aankoop was toch wel het potje roze haarverf. Ten eerste, heb ik bij het uitspoelen mijn sporen achtergelaten in een Penthouse aan Redondo Beach. Ten tweede, de kleur was uitermate walgelijk. En ten slotte, het roze pigment is onmogelijk eruit te halen.


Qua kattenkwaad heb ik dit jaar mezelf overtroffen door de snackbar zijn plastic ijsje te ontnemen. Mijn dronken bui op een Duitse golfbaan waarbij ik alle vlaggen zo een 10 centimeter verderop gooide is er niks bij. (dingen werpen is niet mijn ding)

In de banen sector heb ik dit jaar wederom gefaald. Geen verdere uitleg bij nodig lijkt mij. School is er trouwens ook niet van gekomen, maar dit zijn allen zaken die er niet toe doen, toch? Wel belangrijk om te vermelden is dat ik maar liefst 10 keer onder de naald ben gegaan (inclusief vingers). Ik heb goede hoop voor mezelf in de toekomst.


Ook ben ik dit jaar trouwens niet alleen in een bos verdwaald geraakt, maar zelfs in Brussel. Uiteindelijk bleek ik gewoon in de straat van het hotel te zijn, maar was ik de verkeerde kant opgelopen. Wat eindigde in een taxi rit van 2 minuten waarbij de Taxi chauffeur me aankeek alsof ik compleet gestoord was. Misschien had het te maken met mijn dronken gelal over 'It's a Mans World' van James Brown, die in een staat van dronkenschap nog mooier klinkt dan nuchter.

Na al het ophalen van deze herinneringen ben ik trouwens tot de conclusie gekomen dat mijn leven niet bepaald een spektakel is. Behalve in mijn hoofd natuurlijk, aangezien ik bij elk opvallend geluid ervan overtuigd ben dat ik dood ga.


Cheers!