17.2.12

Blue Balls

Er bestaat een hele grote kans dat ik eind deze maand beschonken bij de kandidaten training van LINGO zit. Vorig jaar leek dit namelijk een heel goed idee. Het Nederlandse volk choqueren met nogal obscene 5 letter woorden. Maar nu het erop aankomt begint mijn burgerlijke alter ego op te borrelen. Ik wil niet naar huis met de LINGO tas, ik wil naar huis met het geld. En doe die kookcursus voor twee er ook maar bij. Deze gloednieuwe mentaliteit van mij baart me grote zorgen. Zo zat ik vanochtend fanatiek met de kandidaten mee te spellen en zapte ik vervolgens naar RTL4 om Koffietijd en GTST te kijken. 

Juist, Koffietijd en GTST. De grootste blamage sinds Jomanda's kanker voorspelling. En het ergste was nog wel de zogeheten Cliffhanger aan het eind van de aflevering. Die trien van een tienermoeder liet haar pasgeboren wurm van de tafel flikkeren. Hoe durft ze! Compleet overrompeld door dit drama zat ik op de bank. Ik moet vanavond GTST kijken dacht ik. Ondertussen liep er een vreemde man in de woonkamer de inzakking van het huis te meten. "Ben je ziek?" vroeg hij verbaast. Met een half zwart gesmeerd gezicht keek ik de vreemdeling aan en zei ik: "Nee, Bram is van de tafel gevallen". Misschien is het een goed idee om voortaan mijn makeup eraf te halen voordat ik onder invloed van Alcohol het bed in duik. Bij nader inzien, misschien is het een goed idee om nooit meer GTST te kijken.

Het is een trieste bedoeling. Nog even en ik begin Yvon Jaspers leuk te vinden. Of nog erger, ik begin het eens te zijn met haar standpunten. Laat het alsjeblieft niet zo ver komen. Ik wil mijzelf in de toekomst niet met kaplaarzen op de bakfiets vervoeren. Laat staan verstandig eten of weten waar Utrecht ligt. Ik wil fuifjes afstruinen, ordinair haten op de rivalen van mijn favoriete voetbalteam, voordringen bij de kabelbaan, hondenpoep laten liggen en vooral niet mijn diploma halen. 

Dus kom maar hier met die LINGO tas Lucille. Ik nuttig niet alleen een fles Wodka die avond, het is ook gelijk mijn 5-letterwoord. 


3 opmerkingen:

rianrocks zei

Love it!

Bob zei

ik wil mee doen met lingo!!!

Lee zei

Het zijn zes-letterwoorden. pijpen neuken billen kutten tieten beffen.

Ik help je een handje op weg