30.5.13

Robots, Zombies, Lil' Wayne en Mini-Taco's.

Ik vraag me af of mensen op basis van dromen kunnen vastleggen of je een psychische aandoening hebt. Of in mijn situatie compleet gestoord bent. Alhoewel, ik ben vast niet de enige die vaak compleet verward wakker word met een grote frons op het gezicht. En de betekenis van mijn dromen opzoeken op google heeft tegenwoordig ook geen zin meer, aangezien mega astronauten robots die zout strooien hoogstwaarschijnlijk niet betekenen dat je gevoelens opkropt uit het verleden. Vandaar dat ik mijn eigen dromen ga analyseren. En ik begin met mega astronauten robot zoutstrooiers. 


Droom #1: Mega astronauten robot zoutstrooiers. 
Nederland was in oorlog met Kosovo en de NASA besloot al zijn wapens in te zetten, waaronder gigantische robots die verkleed waren als astronauten. Deze keerde zich tegen het volk en gingen vervolgens dodelijk zout op mensen strooien, waarna men vervolgens langzaam verdween. Waaronder ik, en toen was ik dood. Wakker. 

Mijn analyse: 
De NASA werkt samen met terroristen, en dat weet ik ben per ongeluk in een van hen werknemers droom terecht ben gekomen en daarom werd ik vermoord. 


Droom #2: Portaal naar het sterrenstelsel.
Een man in pak vertelde mij dat 40% van de samenleving engelen waren die vaak ook regelmatig doorbrachten in het sterrenstelsel aangezien hun toegang hebben tot portalen die mensen niet kunnen zien, maar wel doorheen kunnen met begeleiding van een engel (?). Toen moest ik met een tram door het heelal naar de tweede kamer waar Inca's zaten om hen te vermoorden. Bij een van de haltes kwam ik Vin Diesel tegen en was ik blij verrast dat hij een engel was. Wakker. 

Mijn analyse: 
Ik wil dolgraag naar de ruimte en het liefst met Vin Diesel, want ondanks dat ik hem irritant vind, vind ik hem blijkbaar stiekem een hele sympathieke man. 


Droom #3: Gratis kipnuggets en Lil' Wayne. 
Ik had een Xbox gestolen bij de Intertoys en vluchtte naar de McDonald's waar Lil' Wayne aan het signeren was. Hij was heel vriendelijk. Buiten bleek mijn beste vriendin opeens een drugsdealer te zijn met heel veel geld, dus besloten we nog een keer naar de McDonald's te gaan. Eenmaal aangekomen bij de McDonald's kwamen we terecht in een TMF wedstrijd waarbij we 1 minuut de tijd kregen om gratis eten te verorberen. Er waren alleen geen kipnuggets dus was ik verschrikkelijk teleurgesteld. Wakker

Mijn analyse: 
Ik had heel erg zin in McDonald's 


Droom #4: Serial killer in de kringloopwinkel en een bevalling op het voetbalveld
Ik keek een film in de kringloopwinkel en plots zat ik in die film. Het was een moordenaar die mij en mijn kameraden wild vermoorden. Iedereen was overigens verkleed als bejaarden. Ik was verbaast, en voordat ik het wist stond de moordenaar naast mij iemands kaken uit elkaar te snijden met een mes. Blijkbaar zapte iemand in de kringloopwinkel want ik flitste opeens naar een voetbalwedstrijd waarbij de scheidsrechter moest bevallen en de verdediger van Real Madrid het kind op de wereld bracht. Wakker

Mijn analyse: 
Er komen hele vreemde mensen in de kringloopwinkel, en vrouwen horen niet thuis het voetbalveld. 


Droom #5: Iets met rode munten en zombies. 
Wederom een portaal deze keer naar een zombie wereld waarbij we zoveel mogelijk zombies moesten vermoorden. Onderweg daar naartoe werd ons alles uitgelegd en moesten we meezingen met een zingend poppen orkest. We kregen 15 rode munten die blijkbaar diende als wapens. Zombies konden je uitschakelen door naar de slagader in je nek te wijzen. Dus ik besloot de munten in m'n nek te plakken omdat die machtiger waren dan de krachten van een zombie. Voordat ik het wist stond ik buiten en had ik een klap verkocht aan Tara van Sons of Anarchy, omdat IK een relatie met Jax wou. Wakker

Mijn Analyse: 
Mijn onderbewust zijn verteld mij dat het onmogelijk is om te trouwen met Charlie Hunnam, a.k.a. Jax Teller. Snik


Droom #6: mini taco's met Mary-Kate and Ashley
Ik at mini-taco's voor 75 cent en toen kwamen de Olsen twins binnengelopen. Ze waren 7 jaar oud en dronken bier, dus besloot ik een foto te maken. Even later was Tycho (mede eigenaar van Schiffmacher & Veldhoen Tattooing) over alle daken aan het wandelen, maar eigenlijk was het Mark Wahlberg in zijn Marky Mark tijd. En toen pleegde ik zelfmoord. Wakker

Mijn Analyse:
De jaren 90 zijn dood 

Juist.. 
I feel ya Linds.

Als ik het zo in het geheel zie, kan ik concluderen dat ik een lichtelijke obsessie heb met een 'andere' wereld en beroemde mensen. Het liefst in combinatie. Oh, en eten... In andere woorden. Ik kijk te veel fantasy films terwijl ik eten naar binnen schrans. 

God, dacht ik eens een nietszeggend stuk te schrijven, eindigt deze post alsnog in een openbaring. 

Ik moet echt wat doen met mijn leven.