24.6.10

Zoveel dagen na vaderdag.De dag die ik dit jaar per ongeluk heb overgeslagen. Ik had mijn zusterlief al enige keren horen zeggen dat ze een presentje voor de ouwe heer ging kopen. Maar aangezien ik een van de trotse eigenaars ben van een blackberry heb ik niet bepaald geluisterd. En daar zat ik dan rustig te genieten van het weer in de tuin van de tattooshop weliswaar. Vader liep rustig heen en weer te ijsberen en is uiteindelijk richting huis gegaan. 


Enkele dagen na deze gebeurtenis besloot ik voor de verandering eens in de brievenbus te kijken. en wat trof ik daar aan, jawel aanbiedingen voor vaderdag. En toen schoot het me weer te binnen. vanwege schuldgevoel besloot ik daarom een bericht over de heer te schrijven. En zoals ik al eerder zei heb ik een zeldzame (zelfverzonnen) vorm van vergeetachtigheid en vandaar dat het zich weer heeft uitgestelt. Tot nu. Aangezien ik net in een spontane bui mijn vader ging googelen en bij een oude aflevering kwam van jensen. Het begon allemaal erg vermakelijk over zijn toen nog nieuwe goude tanden (zijn inmiddels al deels versleten door het voedsel wat meneer naar binnen werkt in een zeer korte tijd) Als toevoeging daarvan deed hij nog even een surinaamse vrouw na (ook heel vermakelijk) Nou voor mijn Vaders doen bleef het deze keer nog best netjes. Een beetje lam gepraat over vodka en dergelijke. the usual dingen die normaal ook uit zijn mond komen gerold. Uit enthousiasme besloot ik de andere aflevering ook te bekijken.


Nou, ik heb lichtelijk een trauma aan deze aflevering over gehouden. begint al weer goed met het onderwerp 'tatoeages op vreemde plekken'. en ik moet toegeven, woorden zoals 'penis' en 'vagina' zijn niet bepaald vermakelijk om aan te horen als je ouwe heer het zegt. Hoe dan ook , daar bleef het natuurlijk niet bij. Nee, het werd zelfs erger. Zodra ik de woorden SM uit zijn mond hoorde komen heb  ik het beeld stil gezet. Maar aangezien ik een heel dapper persoon ben besloot ik het toch af te kijken. En thank god dat mijn vader niet opeens met een heel SM verleden kwam aanzetten. Hij maakte daarentegen even duidelijk dat ook hij het walgelijk vind. Wat een opluchting. 


Maarja dat gevoel van opluchting en blijdschap verdween al snel toen vader begon over zijn nierstenen. eerst even met een mooie beweging laten zien hoe hij zijn zetpil naar binnen werkt. (dankjewel pap) vervolgens nog wat verhalen over welke seksuel overdraagbare ziektes meneer wel niet heeft gehad (hij vertelde het nog met trots ook) en om het even mooi af te sluiten kwam het verhaal van de 16 thaise dames die ze meenamen naar het hotel. 


Nadat ik mijn overgeefsel weer terug mn slokdarm in had laten lopen kon ik weer tot rust komen. Dit gepaard met wat chansons van the Doors en later werd het helemaal feest met Johnny Cash liederen die uit mijn supersonische speakers kwamen die heel hard gaan..(nee, toch niet) 


Hoe dan ook, ondanks dat mijn vader het vermakelijk vind om te praten over hoererende dames, seksuele escapades en nierstenen. Ben ik hem toch erg dankbaar dat ik zijn good looks heb ge erfd en niet te vergeten zijn fabolous body, natuurlijk ook zijn koppigheid waarmee ik heel ver ben gekomen. (Gezakt voor het eindexamen) En zijn brutaliteit waar ik persoonlijk erg trots op ben. Zusterlief daarentegen heeft het tekentalent en gebrekkig schrijven van de ouwe heer ge erfd. 


Nu maar hopen dat zowel ik als mn zus in de toekomst niet TE veel overnemen van vaders gewoontes. Voordat je het weet zit je met een zetpil in je aars nierstenen uit te pissen terwijl er 16 thaise dames om je heen staan. Echt iets om naar uit te kijken. Love you vader.