20.11.11

“I don't know about other people, but when I wake up in the morning and put my shoes on, I think, Jesus Christ, now what?”

Het huis waarin ik mij momenteel bevind is in de afgelopen dagen 11 centimeter ingezakt. Zijn ze helemaal betoeterd. Mijn leven in gevaar brengen vanwege een fout, terwijl mijn lijst van 'dingen die ik moet hebben gedaan' nog verre van afgestreept is. 


Ik wil nog in een impulsieve bui gaan roadtrippen. Eten bij de Medieval Times verkleed als vrouwelijke ridder. Mijn geliefde toejuichen bij een taart eet wedstrijd en met het gewonnen geld gaan gokken in Las Vegas om vervolgens totaal gedesoriĆ«nteerd wakker te worden in de suite van het Hard Rock Hotel. Nadat we er natuurlijk zojuist zijn achtergekomen dat we beide een ring om ons vinger hebben. 
Ik wil nog verkleed als Trekkie naar een Star Wars conventie. Zodat ik dan word aangevallen door 40 Obi-Wan Kenobi's met middelmatige Lightsabers van de Toys 'R Us. 


Ik wil een romance beginnen met Hayden Christensen en ons hond de naam Luke geven. (Kinderen staan namelijk niet op mijn lijst)


Ook wil ik mijn zelfverzonnen film (waardoor de suicide rate wellicht omhoog gaat) nog uit laten komen op een prestigieus filmfestival. 


Met Mila en een fles Vodka wil ik meegaan op de Trans-SiberiĆ« express. Met Olivier meedoen aan Lingo en Souf transformeren tot een Belieber. 


Ik wil trouwen met een Arsenal speler zodat ik elk weekeind de skybox onveilig kan maken met halve liters en mijn geschreeuw. En als ik daar toch ben, een kopstoot geven aan de persoon die als eerst 'Shhhhh' zegt. 


Op het oude stuk land van Hunter S. Thompson wil ik kanonnen afschieten met Johnny Depp. 


Ik wil dronken worden met de cast van Superbad, de makers van South Park, Lindsay Lohan, Slash, Theo Janssen, Ewan Mcgregor, Quentin Tarantino, Obama, Rob Dyrdek, Justin Bieber en Snoop Dogg. (Op hetzelfde moment)


Ik wil een politieke partij oprichten die voor de vergroting van bierglazen is en mensen met buitenlandse namen voorrang geven bij een sollicitatie (Jan en Frederik mogen vakken gaan vullen). 


Ten slotte, ik wil gekleed in Pyjama en Spiderman anti-slip sokken onder mijn Spiderman fleece deken naar Led Zeppelin luisteren en Vodka left overs drinken voordat ik naar de Jimmy Woo ga. 


En dat is ook precies wat ik ga doen. 


Adieu